Omgeving

Bereikbaarheid

Kinderdagverblijf Haarlekijn is gevestigd in Haarzuilens, een historisch dorpje onder de rook van Utrecht. Door de centrale ligging is Haarlekijn vanuit de hele regio Utrecht goed te bereiken.

Langerak       7,4 km – 15 minuten
Kockengen     6,8 km – 11 minuten
Veldhuizen     6,8 km – 14 minuten
Het Zand        6,4 km – 12 minuten
Terwijde        5,3 km – 11 minuten
Harmelen       5,1 km – 9 minuten
Vleuterweide 4,7 km – 10 minuten
Utrecht          12 km – 22 minuten
Woerden       11,5 km – 19 minuten

Alle afstanden zijn gemeten vanaf het centrum

Locatie

Kinderdagverblijf Haarlekijn is gevestigd aan de Thematerweg. Aan deze weg liggen een aantal boerenbedrijven, een geitenboerderij, een landwinkel en een kersenboomgaard. De kersenboomgaard is in de wijde omgeving bekend gedurende de kersentijd.

De inrit van het kinderdagverblijf is te herkennen aan het bord met daarop het logo en de naam van het kinderdagverblijf. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De voordeur van het kinderdagverblijf bereik je door door het hek van de speelplaats te lopen. De speelplaats biedt een veilig onderkomen aan de kinderen, omdat het volledig is omheind door een hek en voorzien is van een groot grasveld.

Kinderdagverblijf Haarlekijn staat midden in het groene hart van Nederland. Vanaf het kinderdagverblijf heb je een prachtig uitzicht over de groene weilanden. De meest opzienbarende attractie in de buurt van Haarlekijn is kasteel De Haar.

Het grootste kasteel van Nederland is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Na het bezoek is het ook even de moeite waard om de kern van Haarzuilens te bezoeken voor een lekker hapje of een drankje.