Inschrijving en plaatsing

Inschrijven

Ouders kunnen hun kind al tijdens hun zwangerschap aanmelden op kinderdagverblijf Haarlekijn. U kunt een inschrijfformulier downloaden van de website. U kunt dit formulier per post of per mail naar ons zenden.

Er wordt geen bevestiging gestuurd, maar u kunt altijd contact opnemen om te kijken of alles in goede orde is ontvangen. De inschrijving wordt op datum op de wachtlijst geplaatst.

Toelating en plaatsing

Haarlekijn plaatst kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar. Ouders worden telefonisch op de hoogte gebracht over een plek. De wachtlijst wordt op datum van inschrijving afgehandeld.

Zitten er al broertjes of zusjes op kinderdagverblijf Haarlekijn dan krijgen nieuwe aanmeldingen voorrang bij de inschrijving.

 

Wanneer u eerst een kijkje wilt nemen op Haarlekijn voordat u overgaat tot aanmelding, kunt u dit telefonische of per mail aanvragen. Wij nodigen u dan uit voor een gesprek en rondleiding. Deze vind in de meeste gevallen na sluitingstijd van Haarlekijn plaats.
Mochten ouders gebruik willen maken van een aangeboden plek dan ontvangen zij het contract per mail.
Het verzoek is dit ingevuld en ondertekend te retourneren. Na ontvangst van het ondertekende contract is de plaatsing van het kind definitief. Enige tijd voordat het kind naar Haarlekijn gaat kan er een afspraak gemaakt worden om het kind alvast te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Het opzegtermijn is 2 maanden en er dienst schriftelijk opgezegd te worden.

Tarieven

Kinderdagverblijf Haarlekijn hanteert een standaard uurtarief van € 9,55 voor heel 2024. Dit bedrag is inclusief luiers, eten en drinken. Flesvoeding is hierbij niet inbegrepen.