Kwaliteit

Kinderdagverblijf Haarlekijn is een erkend kinderdagverblijf en heeft een registratie bij het LRK. Elke pm-er op het kinderdagverblijf is voorzien van de voorgeschreven diploma’s en verklaring omtrent goed gedrag (VOG).

Kinderdagverblijf Haarlekijn is voorzien van een prachtige toiletruimte waarop kinderen zelfstandig, maar ook onder begeleiding een bezoek kunnen brengen aan het toilet.

Haarlekijn beschikt over 4 aparte slaapgedeeltes, 2 bij iedere groep. Hiernaast zijn de deuren van de slaapkamers te zien op de peutergroep.

De bedjes zijn gecertificeerd voor gebruik in een kinderdagverblijf en bieden daardoor dus een uitermate veilig onderkomen tijdens het slapen van uw kind.

Alle voeding voor de kinderen wordt beschikbaar gesteld door Haarlekijn. Hierop is flesvoeding voor de jongsten een uitzondering. We verwachten dat de ouders hun eigen voeding meegeven.

Naast de voeding worden ook de luiers kostenloos ter beschikking gesteld.

Om de hygiëne optimaal te waarborgen, wordt dagelijks een temperatuurlijst bijgehouden van de voeding in de koelkast. Hiernaast is een voorbeeld van zo’n lijst afgebeeld.